BERAT NAIK MENDADAK

Nie 2nd prenancy sy, prenant kali nie berat sy senang sangat naik. Setiap kali check-up berat naik lebih dari 1.5kg. Nurse selalu bebel manja sebab berat naik banyak setiap kali check up. Normal ke sisters semua? Risau pulak sy.

1 Balas

Normal je sis, saya pun berat naik mendadak masa awal trimester haritu sebab tak jaga makan, semua benda nak makan,.tapi hati2 la sis, berat naik mendadak ni kadang2 sebab diabetes. Saya pun akhir trimester kena diagnose ada gdm ☹️