Berat naik mendadak

Normal ke kalau berat naik stgh kilo@1 kg dlm masa satu hari di trimester akhir? Sy skrg dh 39weeks 4 hari. Risau plk rasa. Sy plk last check up kt kk masa 37 minggu. Sbb nurse ckp tu last utk sy check up sblm bersalin. Dh takde tarikh appointment dh. So, sy dh tak pergi kk spjg 3 minggu ni. Berat badan plk mcm naik mendadak 😥😥😥 #firstmom #pleasehelp

2 Balas

normal. xleh buat ape. klau byk sgt mkn byk jugak lah naiknya. boleh mkn sikit2 tp kerap

Sy aritu naik mendadak gak . trimester Akhir.. dktor suruh cek BP dgan urine..selang sehari..

2y ago

xde pun.. urine dgn BP Sy ok..