Gender Scan

Niat hati nak scan baby sebab nak tahu baby girl atau baby boy.. Tapi dikepitnya kaki rapat² 😂😂 Muka pun ditutupnya guna tangan.. Next repeat scan dengan harapan nampaklah girl atau boy..

1 Balas

Haha sama macam baby I masa minggu 18. So next scan minggu 22, mama minum orange juice sejuk sebelum scan. Baby aktif gerak, nampak is baby boy.

2y ago

Cuba minum jus sejuk sebelum scan. Bila baby gerak2, senang sikit nampak boy atau girl.