Adakah ni morning sickness ??

Ni kandungan yg ke3..sblm ni mengandungkan 2org ank tk pernah rasa mcmni..mula2 mgndung smpai nk beranak tkde alahan pape ,smpaikan org ckp mcm tk mengandung😅..tp bila mengandung kali ke3 ,nk mkn pun susah ,memilih..pstu loya mcm nk muntah..tgok mknn berselera tp bila masuk mulut terus spoil..adakah ni dikategorikan morning sickness ?? Sbb tk pernah alami😅

1 Balas

Hehe yela tu. Morning sickness/alahan camtu lah. Apa pun tak bolehh. Moga baik baik je semua