Keluar stain light brown pd 7 minggu

Hi . Ni first time pregnancy sy…masuk 7 minggu ada keluar stain kaler light brown sikit. Baca2 kt google ada yg kata normal ada yg kata x. Ada sesiapa yg boleh share pengalaman ?

2 Balas

Pantau dulu. Kalau cuma stain tu dikira spotting, process penempelan (normal). Tapi kalau turun lagi darah & keluar ketul2, jumpa doctor

Stain light brown /red Tu normal zygote Tu Bru menempel dekat uterus. Klu Bleeding truk Tu kna jmpa jumpa doktor la