Keluar spotting light brown

Hi geng ttc. Saya cuma nak tanya pernah tak korang just keluar cecair macam light brown utk 1 hari then tak period utk bulan tu. Ada la check upt tapi takde line pun( selepas 7 hari lewat) . Kalau ikut kalender period, saya akan period this monday (2.10) Last saya period 17.08. Bulan 9 hanya keluar cecair light brown 1 hari.

6 Balas

Saya pun pernah jadi jugak macam ni. Cecair coklat cair tapi kuantiti sikit je datang dalam 1-2 hari tapi bukan berterusan. Tapi upt -ve je. Delay period dah almost 3 weeks masatu pinggang perut semua sakit macam tanda period jugak. Decide untuk buat TVS scan yang ikut vagina tu doc scan rahim semua cyst pcos semua takde. Tapi saya memang stress lately ni then selang 2 hari saya period 😔 Delay period lama maybe sebab stress jugak. Hope awak dapat result +ve okie 🤲🏻

9mo ago

Terima kasihh doakan. Jangan stress stress ya. Saya pun cuba tak stress enjoy je la🥹 cuma kadang terfikir la jugak.

Updated: second recycle dah lambat 2 hari . Saja check but still 1 line.. perut asyik rasa sakit nak period tapi tak period lagi🥺. Pagi tadi check 1 line je terus rasa down🥹🥹 doakan saya semoga diberi peluang utk menjadi seorang ibu 🤍

9mo ago

Baik saya cuba lagi

Sy penah mcmni.. Thun lps, sy hrp prgnt.. Tp bt test bkli2 -ve..tp sy pg scan, doc ckp sy ad cyst time kcik jela..ptot darah priod sy sikit sgt.. Trus sy jga mkn..

9mo ago

Aminn terima kasih 🥹🥹

selagi tak period awak check je. masih ada harapan tu ☺️

9mo ago

Doakan sayaa🥺🥺

nt try lg test if x period lg

nnt try test lg

9mo ago

Baikkk saya try lagi nanti