faint line

7 hari spotting on off.harini check faint line.tapi masih spotting light brown kadang-kadang dark brown ??

1 Balas

Pergi klinik or hospital sis... Sy dlu mse 12 week ade kluar drah sikit pon trus g kk check..klo ade rse skit prut skali mse tu bhaya sbnrnye...mse sy xde skit prut cuma tkot sbb da kluar drah...1st time kn.. Alhamdulillah scan baby okey..

4y ago

Kan...biase mmg risau... Biase bila dah ade kes bleeding..doc mmg akn slalu follow up tye...just kurgkan buat kje2 rumah..sy smpai 2nd tu mmg xbuat kje rumah sgt..msak2 pon klo suami blik je...bsuh bju pon ade yg tlong...kena byk rehat... In shaa Allah moga baby n mommy kuat...Doakan sy juga lg 2 mggu nk bersalin..