36weeks 6days

Ngilu bahagian bawah perut atas kemaluan adakah itu tanda bersalin?

4 Balas

hi boleh tau bby deliver weeks brapa? sbb tgk komen pun da 2bln lps hehe . sy baru 35weeks ..mmg dah dari 33weeks rasa ngilu di kemaluan.. kalau baring nk pusing ngilu.. duduk nk bgn jalan ngilu 😅

2y ago

hahah saya kene induce haha wlaupun sakit ngilu kt bwh start awal . last2 emergncy ceaser sbb fetal distress. bby da 1thn 3bln dah skrg syukur 😃

normal je sbb kepala baby menekan n kedudukan dia dh dh turun ke bwh. tp bkn tanda nk bersalin.

4y ago

😂😂😂 tahniah mummy.

normal tu sis , sebab anak dah turun bawah

rajin2 lah baca artikel..

4y ago

sis klu xdapat nak bagi jawapan baik xpayah nak komen sini. sy mmg slalu baca tp page ne ada sediakan utk tanya soalan. tq