tanda bersalin 37w

nak tanya ada tak mummy 37weeks rasa ngilu ari ari..sakit pangkal peha..dan perut sebu ii pusing pusing..adakah tu tanda nk bersalin?

2 Balas

37w dah term, tapi belom lagi kot .. tu kira badan nk ready utk melahirkan .. paling dekat nk bersalin, pecah air ketuban & contraction setiap 5 mins .. Tu mmg kena g hospital terus ..

2y ago

aamiin mkasihh wak

Rasa ngilu tu ye boleh jadi jugak tanda nak bersalin, saya dulu kerap buang air besar and badan mengigil

2y ago

ouh yeke..lpstu awak? boleh share pngalaman x