baby bump 5 bulan tapi kecik cikiut gittew

Next week 22 weeks, my baby bump kyoot je tapi baby active ya tuhan, my friend 5months macam dah 7 bulan, normal ke baby bump cikiut macam ni 😂 ghisauu kenkadang, berat pun naik sekilo je setiap kali check up

2 Balas

Asal baby dlm kandungan membesar dgn normal OK la tu.. Stiap org saiz perut xsama.. Biala perut kecik ke besar ke janji baby dlm perut sihat alhamdulilah xperlu nk compare dgn org lain..

Berat baby okay x ikut gestational week die? Kalau pertumbuhan baby semua okay x yh risau la. X yh nk banding2 kn dgn org lain. Baby bump besar ke kecik ke janji baby sihat di dalam.