36w 6d.. dh tunggu hari ..

Nervous rsa nya bila nurse ckp baby dh turun.. bila2 ja ble brsalin 😁 Doa kn smua brjlan lancar ye 😁 Ank first btday 8jan,,,harap anak scnd ne ble sama tarikh 😂😂 spatutnya due sya 27jan .. ada kh yg sma due & dh brsalin ?? 😁

8 Balas

Sama due 27hb tp skrg sy dktr bg masa 3 hari sbb kple baby naik keatas smula nak pusing dah xbole sbb baby dah besar n risiko baby lemas/terbelit tali pusat... 8hb pergi hsptl semula scan klau masih tak turun dktr terus bg tarikh czer... Doakan smoga urusan kita smua dpermudahkan... Aamiin...

1y ago

awk cmna dah bersalin ke. smg dipermudahkan urusan mami dan baby ya amin ❤️

sy due 8.1.23. harini baru rasa contraction ada dkt hospital dh sekarang. tanda lain xde. semoga urusan kita dipermudahkan🤲❤️

1y ago

dikira awak. sbb sy mula rasa macam tu @june. masa awak rasa sakit tu control pernafasan awak. ni yg sy buat masa start rasa xselesa. sy tarik nafas tahan smpi kiraan 10 then lepas pon dlm kiraan 10. sy buat sampai sy pergi hospital. masa air ketuban pecah tu sy cuma duduk atas wheelchair awak. lenguh tu xtau nak ckp. mcm nk patah pinggang😅😅. adehh. sy inform dh pecah ketuban pon dorang belom bwk sy g lb room. dorang bawak sy pergi check jantung baby dulu😅😅. sambil tu awak zikir nabi yunus xhenti2 okay. semoga dipermudahkan urusan awak

semoga dipermudahkan urusan bersalin sis 🤲 . sy 39w 4d masih tk ada tanda nk bersalin lagi harap keluar ondue inshaAllah

1y ago

hrap sis pn dprmudahkn sgala urusan 😁 tak lama lgi tu sis 😁

sy pon sama. due inShaaAllah time cny. 22/1. moga dipermudahkan urusan kita semua #firstmom 🥰🥰

1y ago

iya,,,smoga dprmudahkn smua nya 😁😁

Sy due 29/1/23 kita tak jauh beza due 🥹 risau juga bersalin awal dari due

1y ago

tak jauh tu ... nurse ckp hri tu klau dh msuk 36week ble suda ready2 nak brsalin 🤭

Samalah due dgn saya. Saya skg 36w 6d🥰 27hb due bersalin inshaAllah

1y ago

smoga dprmudahkn sis 😁

congratulations...sama syy pun nak tnggu hari jua nak brsalin

1y ago

smoga dprmudahkn sis 😁 lain mcm nervous nya bila dh dkat ni.. nervous+ excited 😂

eh sme laa due kita.. semoga dipermudahkn 😌

1y ago

smoga dprmudahkn jugk sis 😁 due jauh lgi 😂