buku 9 bulan 10 hari

need opinion about this book. anyone here has bought and read it? do u recommend to buy it?

6 Balas

Sy ade buku ni.. sangat banyak info yg berguna dari pemilihan calon pasangan until get married.. Tentang cara merancang kehamilan dengan baik.. Banyak sangat info..sy ade buku ni but first edition.. huhuu.. tp dia ade 2nd edition lg byk info katanye... You should have this book.. banyak sangat info sampai kelahiran tau..

saya pun ada survey2 pasal buku ni. sekarang ada versi kedua. nampaknya dapat membantu ibu2. tapi sy belum beli lagi.

bagus buku ni...sy follow juga fb dia...byk info yg brguna utk ibu dan bapa semasa dan selepas kehamilan...

saya ade. mmg best. tapi buku yg kedua lagi banyak info. recommended!

5y ago

Bukan sambungan.. tapi lebih banyak info rasenya..

I never read it but I was tempt to! So I would recommend. Hehe

Nak beli tapi harga 😭😭😭😭

5y ago

hurmmm murung jap. hahahaa