Low Placenta at 20 weeks.

has anyone here has been diagnosed with low placenta? can share your experience/feelings when first heard about it and what did you do to destress? im kinda paranoid abit.

1 Balas

saya penah mengalaminya . placenta previa type 3.. czer -34week bby prem.. puan perlukan banyak bedrest.. jangan stress.. need more happy.. always positive thinking.....jangan berdiri lama sangat2 dan banyak berjalan sebab takut nanti boleh alami bleeding bahaya untuk puan dan baby. please jangan paranoid.. fikir yang baik baik sahaja.. pasti akan jadi baik baik semuanya. jaga diri baik baik ya. moga di pemudahkan segalanya.