35 mnggu 5 hari

napa eh sakit perut senak sangat dekat uluh hati... sya dah 35 mnggu 5 hari... ?

74 Balas

Sama dgn sy. Bila perut mngeras, sakit smpai ulu hati.. Perut rsa memulas ja

2y ago

Kencing manis on ubat metformin mcm sy.

Sy pn rasa bnda yg sama..sy 35mggu4hari.... Pedih d ulu hati jga😢 semoga urusan kita untuk melahirkan zuriat kita berjln dgn lancar.. Dan d permudahkan.. Amin2...

Saya sama mcm puan ulu hati pedih, Rasa Asam nak muntah take bole keluar.. tnya Dr bole minum ubt gastric ka tidak, sya minum sikit utk hilang kan Rasa pedih ulu hati..

Same here too 35 weeks 6days..2weeks to go... Counting days..

1y ago

Saya pun gdm on insulin 38w juge sekarang dah 35 w 3 d

sama la saya..elakkan makan makanan yang berminyak dan pedas,semua makanan yang berangin elakkan..kalo x mencungap cari nafas sebab pedih ulu hati..

saya tgah alami 35 week 🥴 , malam nk kalihh badan rasa mcm nk keluo nyawa oi , pastu rasaa pedih ulu hati kuat sangat.. baby saya breech

sama la Saya pun 35 minggu 5 hari rasa ulu hati senak sngt2.. nk duduk atau berdiri rasa x selesa tp klu baring kurang sikit rasa senaknya

same lah dengan saya, kadang nak bernafas pun susah lagi2 time tidur.. baby pun sekarang kuat sangat mengerasnye lagi lah sakit kat ulu hati

sy semalam pn rasa senak sgt.. dan rasa ngilu kat tulang rusuk kiri,akibat tendangan..sy baru 35 minggu 1 hari

saya mlm aktif sgt ..lgi kalo suami usik perut saya ..asyik tendang jee nk ddk pun susah ...pndai kalo dgr suara suami saya ..