35 weeks

napa yer sya selalu mntah.. buang air besar.. bdan pun rasa lemah ja.. sya dh msuk 35 mnggu..

3 Balas

Morning sickness sbnarnya boleh dtg pergi.Ade org masa awal pregnancy je.Ade y sepanjang pregnancy.Ade y dtg balik bila dh masuk 3rd trimester.Normal je tu.Just make sure kita ade enough rest and makan moderately,make sure semua ckup.😊

sama macam saya. kerap kencing, kencing pun sekali pakej membuabg air besar. muntah pun sama macam 1st semester dulu. sabar ja la. skg dah 35 week

normal je tu