Tekanan pada pelvik

Normal ke sakit pelvik kerap time usia kndugan 35 minggu ? Nak ikutkan 34 mnggu da rasa tekanan tp 35 mnggu lagi kerap ? Knpa yaa ibu2 boleh share ?#firstmom #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

sy sekarang 34 minggu..tiap masa sakit kt bahagian tulang rusuk kiri..berjalan..duduk..mesti sakit..tambah2 bila bby gerak..tp yg sedihnye doct ckp bby kecik..esok jmpe pakar..11/4 p hspital scan bby..tiap2 mggu scan bby..

1y ago

Semoga akak dipermudahkan .. saya un tk ad pnglaman kak .. ni sya 36 mnggu 2.7 kilo skrg tk thu laa brpa ..menunggu hari

normal tu. baby makin membesar, dah masuk laluan.

1y ago

Ohh hurmmm makin kerap lak rasa kak