35 mnggu 5 hari

napa eh sakit perut senak sangat dekat uluh hati... sya dah 35 mnggu 5 hari... ?

74 Balas

ye sis samalh... bila nk tdo je mulalh sakitnya dtg smpai terjaga dri tdo... smpai to minum air kosong rehat skjap bru bring balik...

Sebab janin semakin membesar ruang makin sempit. sy pun rasa yg sama. 35w3days. lepas tu slalu pening penat . takut gsm je lagi

sama la...nk bgun sakit kt ulu hati, tido slalu trjaga tgh mlm sbb xselesa, 37 mggu sy dh kna serah diri untuk brsalin dh..

2y ago

Mcm mna awk thu kna bersalin 37minggu.doter akn bgi thu ke

baby sis kepala dekat atas ke? Sebab saya songsang kepala kat atas sakit sangat area atas tu padahal 35 minggu dh

sama lah sis dgn Sy 35minggu 3hri..pedih ulu hati itu memang kerap sgt..bila mlm x boleh nak tido..

ni kadang sebab berat naik , selalu dokter pesan kalau pedih ulu hati pegi hospital cepat ii

sy 35week 1 hr normal ke klu pening kepala..sy ada jg mkn iberet..mustahil sy kurang darah lg😔

Sama lah saya pun 35w 5hari.. sakit ulu hati & susah nk tdr mlm .. bby pulak aktif sgt tengah2 mlm

3y ago

Hehe sama la gan sy.. lg2 time dia tendang tu padu btol smpi terjaga dr tido

Perut dah membesar jadi menekan perut ibu

5y ago

okey tq🤗

Sama juga. Sampai makan pon sikit je mampu. Kdg minum air secawan je pon dah mengah rasa 😅