air gula

Nampak nya air gula tu mmg sepenuhnya gula. Yakkk.. lps minum gula ambi darah, mmg la tinggi gula, lps tu tgu 2 jam. Baru dia turun sikit. Sbb sy brabis minum air putih. Dlu mcm glukos d guna. Skrg gula .. eeeee... sgt2 geli o.. utk apa bah tu actualy??? X fhm o.. hari ni 3 kali cucuk sana sni. Peritnya jadi mami..

2 Balas

Ambil darah sblm minum air gula sis. After 2jam bru ambil lg sekali. Itu untuk kesan mummy ada GDM atau tidak. Pntg sis benda tu. Bukan suka2 kne minum air gula. Kalau x buat mummy kne kencing manis. Kalau x mummy yg kne baby pn blh kne kencing manis ni. Sian baby. Ikut je la ape yg misi n doktor suruh.

Oye lakan pula ambi darah sebelm minum pula. My mistake. Haha.. ya sian kan