Ada tak ibu yang scan 6 weeks nampak kantung sahaja?

Voice your Opinion
Saya pernah alami, tak perlu risau
Tidak pernah
Cuba scan lagi pada minggu ke 10

920 respon

24 Balas

sye msih 7 week pon msih kosong.. insyallah sme2 kita rpeat scan ia..ada rzki.kita nanti..

Jgn risau…kalau dh masuk 7w dh nmpak dh janin tu😊 dlu sy scan 7w nmpak janin ja😊

jgn risau sy dulu 5weeks nmpak kantung sahaja.. lpstu doc akn suruh dtg scan lgi..

sayaa pernah . scan 6week hnya kantung . skg saya dh 25week . jangan risau sis

sy bru blik scan 6week bru nampak kantung...2 atau 3 mnggu lgi repeat

nanti scan lagi masa 10 w saya pun mcm tu 5w belum nampak apa²☺️

Sy hritu 8week scan alhamdulillah dah nmpak janin n jantung

kadang2 memng x nmpk 6w.,,8w ker atas baru nmpk janin.,,,

tidak pernah alami sebab tak pernah scan on 6th week

sy malam ni scan..kalau ikot sok bru msuk 6week...