Kaedah ivf

Betul ke kalau guna kaedah ivf blh dapat twin?rpa budget klau bt ivf?tringin nk baby kembar...tp dlm family xda yg kembar...ada jgak org ckp tgok pemakanan....🙂

3 Balas

ivf depends pd rezeki..x smua dpt twins..ade dpt singleton,twins n triplets..n yg x bjaya pon ade wlwpon dh byk kali bt..klw kt govt,blh bt ivf di bberapa hosp yg ade rwatan ivf je cth mcm hkl,hsnz n so on..tp syarat nye mesti belom pnh ade anak..klw dh ade anak sorg,xblh bt kt govt n mase mnunggu pon tlalu lama..klw nk bt kt private,kos 10k x ckup sbb bgantung pd msalah patient..skurang2 nye kne ade dlm 20k++..itu kos ivf shaja x tmasuk lain2 rwatan..

i kahwin 8 tahun. tak ade rezeki. ivf kat Sunway Medical Centre. masa procedure dr implants 2 embryo tapi success 1 baby shj. jumlah kos semua sekali dkt rm35k

memg betul tp bergntung kepada embryo yg dihasilkan. and ivf rasa 10k lebih