pantang czer

nak tye sapa kt snie yg bersalin czer? mcm mna nk bg cpt kering ea jahit opret?

2 Balas

Sy sis.. Dah 7 bulan tpi still rasa.. Nk bersin n batuk tkot2 je.. Mandi mcm biasa n lap kering bwh kipas or gune hair dryer.. Makan limau sunkist.. Pati ikan haruan jgn makan..

5y ago

Nurse sy hri tu kte mandi mcm biasa.. Sy mndi cm biasa jgk lps kluar wad.. Lps tu lap ngn air suam n keringkan..

Sis mndi jgn basahkan tmpt luka , bnykkan makan sayur sawi , buah limau sunkist . Makan sup ikan haruan .