Makanan sesuai

Hi nak tye, 1trimester kn perut bru je mkn tetiba lapar lagi, lpstu kerap masuk angin. Mknn ape yg nk bg cpt kenyng n xberkali2 lapar? 😩

10 Balas

takda jawapan specific kalau awak tanya makanan apa yg bg cepat kenyang, sebab kita berbadan dua kan 🤭 saya trimester2 baru kerap lapar time tidur pun boleh terjaga sebab lapar, mmg dah standby biskut oat dengan air tepi katil kalau tersedar makan jelah sambil mamai mamai tu pastu sambung tidur balik but nurse pesan makan je banyak kali kalau lapar tapi postion sikit, berat badan kita pun kena jaga juga