kalendar cina

Hi nak tya ibu2 semua...boleh percaya ke kalendar cina untuk cek jantina baby?sy cek ank 1st sampai ank 3rd memang betul jantina nya ikut umur..tp yg keempat ni,sy cek baby girl.. kandungan baru 38weeks..teringin nak bby girl...tp bila scan,doktor ckp xnampak,cuma 60% girl laa..

2 Balas

Sama sis...sy scan bby kepit peha nya...sy bby first...klau tgok kt calender cina ngn berlakunya persenyawaan bby girl...tp mggu dpan scan lain....snang nk bli baju baby..sy bli baju bby wrna yg berkenan je...

sy punye kes xsame ngan calendar tu, jd sy rase xsemestinye tepat..