Assalammualaikum semua

Nak tnye nie apa ye saya baru 26 minggu dh keluar lendir mcm nie keputihan ke ataupun lain

Assalammualaikum semua
2 Balas

Keputihan biasa je tu kalau bagi saya. Saya dari tau pregnant sampaikan nak bersalin keluar keputihan mcm ni. Check gbs 3 kali sepanjang pregnant 3x okay je x de apa. Kalau mucus plug tanda nak beranak tu lain. Mucus plug tu pekat likat dan besar seketul keluar sekali darah2

12mo ago

Terima kasih awak tkot jugak kan sbb dia xde gatal ke apa jadi mcm nie lepas bersama suami tu yg mcm nie normal kan

keputihan. kalau byk, bertukar warna & gatal, bgtahu nurse ok. nanti dorang ambil sampel utk test gbs

12mo ago

Okay awk😭terima kasih respond sbb dia x gatal tau cuma mcm tkot ii sbb first preagnancy