Da 13minggu keluar lendir coklat lagi.

Hi mommy, saya mengandung da 13minggu. Pg td saya buang air keluar lendir coklat, ptg keluar mcm dlm gambar nie. Kenapa ye?adakah tanda keguguran. #ingintahu #2ndbaby

Da 13minggu keluar lendir coklat lagi.
2 Balas

Allahuakbar..🙄 segeralah pegi ke hospital cepat..dapat pengesahan doctor semuanya pakar.. jgn g klinik.. semoga sis tabah hadapi dugaan n cabaran juga sihat2 sejahtera baik saja dipermudahkan segalanya 😑🤲

2y ago

Tq sis atas doanya.. Aamiin.. Alhamdulillah baby ok, da dengar bunyi jantung nya lega rasanya..

Emergency terus