air ketuban

nak tnye.. cmne kita nk tau air ketuban kluar ye? pgi ni ade air kuar meleleh ckit tp x rse skit pn.. color air ketuban tu wrna jernih ke?

1 Balas

check doktor sis. sy dulu mengandung takde rasa keluar air ketuban, tapi masa scan doktor detect air ketuban kurang.kena tahan wad 3 hari masa 8 bulan. mujur naik balik air ketuban tu. masa nk beranak pulak lg tggal sikit ketuban terus doktor suruh masuk labour room walaupun baru 2cm. nasib baik normal deliver tak induce.