air ketuban leaking

semalam pkol 2 pg rse seperti ade air meleleh waktu tido .. nk kate kencing x berbau . air ketuban leaking ke ? perlu ke hspital ke ? tp sy tkot sy je yg was2, sdangkan xde ape2😅 sy 35w+ skrg

2 Balas

Sy harap awk dah dkt hospital skrg. Benda macam ni kena refer hospital terus xboleh lengah2

1d ago

ye sy dh dkt hspital.. tu pn ptg sy dtg dktr mrh sbb lambat .. nasib baik jalan belum terbuka dan sy xde gbs dktr kate klau x mngkin bby blh meninggal dlm perut .. sy betol2 leaking.. skrg sy dh kne tahan wad .. dan on antibiotics klau berterusan dkter akn induce

Kalau tak sure pergi je. Air ketuban leaking jangan buat main. Risiko stillbirth