Size bayi dalam kandugan tidak sama ikut minggu

Kandugan dh 27 mggu ,scan doc size baby 25 minggu..doc nk repeat scan 2 mggu,ade pernah mcm sy x..ni normal tau x ye

6 Balas

Sama mcm saya. After dua minggu doktor akan tengok baby tu membesar atau tak. Mcm saya, baby tu membesar tp tetap delay dua minggu. So doktor kata mungkin time persenyawaan tu lambat. Sedangkan baby okay n normal jee.

Doctor ada cakap tak kenapa sis? Saya pun nak tau juga ni sebab saya pun sedang try to conceive

doc ckp normal je tp just tnggu 2 mggu lgi klau xselari ngn garisan kna jumpa doc pakar

normal , takpa nanti baby keluar dia cepat membesar

saya pernah masa anak pertama. 33w tapi ukuran 31w

Berapa berat baby awak