darah bersalin

Nak tnya sy dh 100 hari lepas bersalin tp smpai skrg masih ada lendir darah warna coklat cmtu. Normal ke ye?

3 Balas

Kalau non-stop 100hari tu better puan pergi check Dr. Takut ada yang tak kena. Kalau dah stop & datang lagi ada kemungkinan darah period. Apa pun jumpa & dapatkan nasihat Dr untuk kepastian😊

Salam puan nazatul, sya on sdh 2 bulan 4 Hari hbs pantang .. tp still ad darah keluar .. puan sdh tau punca nie ? sbb Saya ad Tanya Dr d kkia .. tp Dr suru tunggu smpai sebulan .

better puan pergi klnik.pakar wanita dan mntk.doc chck.or.scan..mg dpmudahkan segalanya..aamiin