Question

Nak tnya susu formula untuk babyprem jenama susu apa yg elok?

2 Balas

Similac??? Or sis bg bby susu bdn lg bgus sis.. sy bby prem juge..bby sy smpai dh 9 bln msih df... Fully bf. Bdn bby pn nti antibodi kuat bila minum susu ibunya 😉

4y ago

Jika siti nk cri fm ni jnis susu nya yg blh bby pramatang minum selain dr susu similac sy bgtw td..selain dr ini tak sesuai tuk bby prem..atau ada lg satu susu tuk bby prem yg khas..yg tu blh d bli dkt hukm..hnye d hukm.shj ada jual..tu yg doc pakar bgtw dkt sy ms ank admit nicu..mcm sy ank lahir 34 minggu https://my.theasianparent.com/susu-untuk-bayi-pramatang

S26