susu formula

Slalu dgar susu untk bby prem mahal, btoi ke? Jenama apa ye yg elok tuk bby prem ni?

2 Balas

Saya baby prem lahir masa 34w dan sy susukan ngan susu badan. Skrg dia 1thn 3bulan suda..dan masih mnyusu badan. Mula2 mmg mcm xde susu tapi kerap guna teknik kangaroo body to body contact utk stimulate kilang susu. Doc kat nicu yg ajar.

5y ago

Berat baby naik tak? Kalau naik maknanya ckup susu tu..

Ye.. Betul. Kenapa mahal, sbb kejaan yg mintak compant yg keluarkan susu formula ni jual mahal kerana nak menggalakkan ibu beri susu badan sedangkan sama je susu peringkat 1-2-3.