Susu kambing higoat

Sya nak tnya, susu kambing jenama higoat elok tak utk ibu mengandung?...skrang nak masuk 32week..sebelum ni guna susu anmum...then saya nak tukar ke susu kambing sbb kta orang bgus utk elak penyakit kuning dkt baby...so nk tnya elok ke tak jenama ni untk ibu mengandung dan apa khasiat yg d terima dri jenama higoat ni?

5 Balas

Sama sis, sy pun sebelum ni minum susu anmum. Start week 26 sy minum susu kambing hi goat yg perisa original. Nak tau berkesan atau tak untuk elakkan jaundice tu tak berani nak cakap sbb baby belum lahir. Baru week 29. Apa pun kita ikhtiar je untuk elakkan jaundice pada baby lepas lahir nanti.

lebih baik ,minum jus mamariam terbaik ketika hamil,masalah hb rendah,kencing kotor semua boleh dihandle...coba la..jus mamariam juga baik untuk anak ketika ada kuning sekejap sahaja akan hilang..

1y ago

Sye pun ank first mnum mamariam jugak sis,memng betul hb dn lain2 yg elok,tp baby sy kuning jugak pun

Sy pon mula2 minum anmum..masuk kandungan 6 bulan sy minum susu kmbing lazz kurma..campuran kurma..skrang dah 32w😊

Try je sis,sy pun dh bertukar dripda anmum ,skrng sy mnum susu kambing jenama wildan tu perisa original ,

mk mrtua saya pon kata try mnum susu kambing sbb bole elakkan dri kena jaundice