jahitan bersalin normal

Nak tnya siapa ada pngalaman jahitan terbuka..da jumpa dktor,tp dktor ckp isi kulit kat luar pandai sembuh sndri...tp skrng sdh brpa hari rasa ngilu bhagian jahitan tu..nak duduk pun susah.. Ada petua x spya cepat sembuhkan luka ni

2 Balas

P klinik nnti dye bgy ubat sapu mcm gel. Sye hritu lpas brsalin trus beli ubt sapu kt klinik. Skjp je dh kering luka tu.

YeLaa... Sy pun mcm Tu jgak.. 😭😭 siap bnanah lagii... Doktor bagi antibiotics je.. smoga cepat sembuh la ye...