Assalamualaikum saya nk tanya..

Macam mana nak sembuhkan luka jahitan lepas bersalin yee, dah 28 hari tak sembuh lagi, risau sebab luka jahitan tu macam bernanah😢 nak jumpa doctor pun takut kena jahit balik, macam mana nak cepat sembuhkan balik yeee?? Tq dah bagi info🙏

2 Balas

Klau hampir bernanah kena cekf gn nurse atau doc sis tkot ade infeksi.. Jgn letk minyak gamat.. Lg truk nt..cube cek dlu..

3y ago

tq akak

Sy klu mlm letak minyak gamat waktu mlm, minyak kuning hospital bg tu waktu siang.. Alhamdulillah xbernanah n baik dgn cepat

3y ago

Owhh.. Jadi awk xde sapu ape2 la dkt jahitan tu?.. Cuba la ltk minyak gamat dekat pad, InshaAllah cpt baik.. Xpun mintk suami belikan ubat kuning d farmasi.. Ada jual rasanya