38 weeks keluar lendir

Nak tnya saya kena induce ubat sebiji tadi lepas tu contraction dtg..sakit sgt lepas tu td jam 5 lebih mcm tu keluar lendir..tp saya tgk lendir dya xmacam keputihan selalu kita dtg tu..tu tnda bukaan dh trrbuka sikit atau mcm mna..🥺tlg bgithu ja sesiapa..ASAP

3 Balas

kalau dia macam jelly macam tu, tu mucus plug. maksudnya laluan dah mula terbuka. good luck momy! doa banyak2

2mo ago

that's a progress, celebrate! 💃🏻 jangan stress momy, nanti progress halted. buat benda2 yg buat kita happy, inshaAllah akan bantu contraction & bukaan makin efficient.

Yup! Mmg mcmtu, so get ready n bykkan berjalan biar cpt bukaan

2mo ago

smlm dh jlan bnyk dh buat exercise..still 1 cm pg td..last ii masuk second ubat

laluan maybe dah terbuka..