lendir tu macam keputihan ke..

nak tnya.... tanda2 berslin orang kata keluar lendir... lendir tu wrna apa... mcm keputihan ke.. saya dh 39 minggu tp blum ada tanda2 atau sakit.. cuma ad kuar mcm keputihan mcm lendir... was2... #ankfirst

11 Balas

Klu turun darah biasa lendir+darah atau darah sja.mcm sy dlu darah fresh sja...klu mucus plug ni lendir jernih xda warna susah nk detect.anak 1st 34w sy kluar mucus plug agak basah melekit sy ingat ketuban, cek kat hospital doc ckp tu mucus plug bukaan dah 1cm.

sama mcm sy ..skrg 38 mggu 3hari. . ada keputihan mcm krim susu ..org ckp normal klau x berbau dan gatal sbb baby tgh menolak nk trun .. tanda kluar darah+lendir mmg xade

Lendir yg byk masa akhir trimister pun bleh jdi tnda jga...mcm sy 2/3 hri lndir byk..bru kluar lndir + darah

Lendir ada bercak darah sikit2 sis Sa ank 2 org tanda2 mcm itu 8 jm kemudian Sa bersalin 😊

Lendir tu kekuningan tp jernih. Susah nk terangkan tapi bukan mcm keputihan.

Sy 38w pn salu keluar lendir kputihan..rasanya tue normal kn bkn tanda lg..

Lendir yg ada campur darah..tu tanda bersalin

Ade campur Sarah sket.atau kaler keruh

Mcm putih telur cmpur drh

Lendir tu Ada darah sikit.