Scan 5d

Nak tnya pendapat kat sni. Saya dah nk msuk 36 mggu. Berbaloi x saya pergi scan 5d. Jantina bby doktor x cnfirm tp mfkin perempuan. Setiap kali scan pn ckp mcm tu. Bila tnya klinik dia kata blh cuba tp x jamin dpt tgk ke x sbb bby dh besar. So patut x saya teruskan niat saya? Terkilan pulak rasa dah terlepas nak scan masa 28 mggu. ?

1 Balas

Saba je la sis. Tgu je la smpai bersalin tgk jntina bby. Xlama da pon. Pjam celik tau2 skit nk bersalin nt. Bukn konfom2 kita bersalin ikot due. Kdg awai juga ikot org. Doa2 la bersalin awai kalo nk tgk sgt jntina bby tu