set berpantang

nak tnya para ibu yg pernah berpantang sblm2 ni.. produk set berpantang mana yg menjadi plihan para ibu yg selesa digunakan?

7 Balas

saya gunakan set berpantang Shaklee. Makan vitamin Shaklee dari 100% tumbuhan semulajadi tanpa pengawet. Boleh membuatkan badan ibu rasa lebih bertenaga, luka jahitan cepat sembuh. Dan juga ibu dan bayi dapat cukup nutrisi melalui vitamin tambahan. Susu badan juga melimpah ruah dan berkualiti untuk bayi.

Anak no 1-3 guna nonaroguy, no4 guna keepdara sbb nk yg lebih traditional

Sama lah tengah survey set berpantang

air mancur, mak saya yg suggest

sy pun br try set air mancur

nonaroguyy

air mancur