Set Berpantang

ibu2 yg berpengalaman please suggest set berpantang apa yg terbaik untuk digunakan selepas bersalin ???

2 Balas

Pilis , param dan tapel boleh pakai seriayu . Tak melekit . Saya beli dari ig @nonanis . Dia ada jual tungku elektrik , set nonaroguy , bengkung , set seriayu tu , stokin pantang , herba herba semua ada . Tapi saya sampai sekarang baru habis pantang tak makan jamu lagi sebab anak kuning .

5y ago

Walaupun ramai cakap tungku elektrik tak bagus tapi saya guna je sebab memudahkan . Saya tak guna yang kena bakar sebab takut terkena tangan , lagipun nak handle kena hati hati . Guna tungku ni senang , jimat masa pun ye . Sambil buat kerja lain boleh panaskan .

tgk review ramai pakai nona roguy....