Hai ibu2 semua

Nak tnya normal ke klau scan xsama dgn last priod?..sbb klau ikut last priod sptutnya dh 11w tp scan bru 8w.. Huhu

13 Balas

doktor scan tu kiranya tepat anggaran date janin mgikut saiz berat sbb time persenyawaan ambil masa utk menjadi sempurna...kalu puan x yakin boleh cuba scan lain tempat pula ya...

Normal...😊 nty kndungan makin bsar.. doc akan buat repeat scan.. dan due mgkin sdkit brubah. No worries

5y ago

Ok..wc 😊💟

Sy pulak kira dr last period 12w, doc say 14w.. Tp org kata beza 1mggu or 2mggu normal..

Sama macam saya. Scan dah nampak heartbeat belum?

5y ago

Sme lh sis Sya pun dah nmpk bby dgn jantung dia

Kebanyakan tarikh dri scan lebih tepat..

Normal, kekadang masalah mesin scan tu.

Normal..Kita ekot scan lebh tepat..

Normal sis.. sma mcm sy juga

5y ago

Sis brapa w sdh?.. sy 1st prgnt tu yg rsau2 jg😅😅

Sya pun mcm sis

Normal sis