Keputihan?

Nak tnya.. normal ke keputihan ketul2 mcm ni? Saya ttc. risau keputihan mcm ni menjadi masalah utk sya pregnant

Keputihan?
19 Balas

keputihan sbb kn pemakanan. biasa nya yg manis2.. atau mkn roti.. 2 bnda ni sbb kn keputihan jd tambah teruk... jd klo blh elak , elk kn laa.. klo ttc keputihan x elok utk kita.. sbb dia akn menyebab kn sperma susah nk berenang p kt ovum kita.. sy ttc 6year.. Alhamdulliah skrg 31week dh.. 😊