Keputihan?

Nak tnya.. normal ke keputihan ketul2 mcm ni? Saya ttc. risau keputihan mcm ni menjadi masalah utk sya pregnant

Keputihan?
19 Balas

Sy pnh smpai pkai panty, panty penuh dgn keputihan..sy bgthu doc .n doc bg ubt yg masok kat vagina...xigt nme ubt tu

Yg xnormal klu warnanya lain dari putih.. Klu lain dari putih trus bgtau doc. Takut jangkitan kuman. Bahaya utk bby

Keputihn sis gatal tk.. Kalo tk gatal norml bg ibu hamil.. Kerp tukr pet atau sependr jw... Bg lap kering tau

gatal sis kalau ketul2 mcm ni.... saya selalu bersih kan da hilang mcm ni baru hilang gatal..

Sy pun alami keputihan y melampau . Then dc ad bg ubt untk msuk kn dlm kemaluan . Then da ok dah.

4y ago

Nanti checkup trai ckp ad keputihan . Nanti dia ad msuk kn alat kt kita puny vagina then nanti kalau x ok ada kuman ke ap ke . Dia ad bg ubt insert dlm vagina . Mcm sy dpt sebiji ja mlm to nk tdo .. Da settle membuang smue bru pkai . Esk tu da ok x ad keputihan lg

Sy pon mcm ni gk dri pregnant smpai tk pregnant pon keputihan mcm ni

Sama la mcm sy sekarang.. Memang rasa xselesa sngt

Normal je sis. Nanti kaburkan gambar ye.

4y ago

Sama2 🤗

klinik biasa ade rawatan tak