Tiada alahan

Hi. Nak tnya normal ke kalau dah masuk 6 minggu takde alahan muntah2 pun. Cuma rasa mual sikit je waktu pagi. Lidah mmg rasa pahit je. Ada masa kalau minum air kosong tu rasa loya tapi tak muntah. Ada org ckp kalau takde alahan muntah2 ni kandungan tak menjadi 😭 risau sgt rasa bila org kata gitu

5 Balas

jgn dgr cakap org. jaga diri dan kandungan. pape yg berlainan jumpa doktor terus. sy sama mcm sis alhamdulillah anak sihat dh lahir 9bulan

1y ago

Yeke sis. Bestnya dgr. Tapi loya minum air kosong tu kira alahan jgk lah kan?