7w pregnancy

Hi mommy semua saya nak tanya normal ke sekarang baru muntah2 semua tu? Sebelum ni memang saya rilek je rasa macam tak pregnant sebab takde alahan apa2 tapi bila masuk 7w teruk betul alahan setiap masa rasa loya nak muntah Macam mana nak bagi taknak muntah ye? #worried #advice #firstmom

1 Balas

Jangan risau.. sy msa mengndung anak pertma dulu, muntah smpai kandungan 4 bulan.. lpas tu okay dh.. dh p 2 klinik swasta dn dpt ubat tahan muntah, ttp muntah jgk.. wlupn kurang mkn, tp alhamdulillah.. anak sihat ja dlm kandungan.. 2 thn lebih dh dia skrng.. enjoy ja awk.. mmg perit kalau muntah ni, tp nnti akan jd knangan bt awk😉