baby mengeras

Nak tnya normal ka klau sat2 baby mengeras sat2 oke.. Kdg baby gerak mcm biasa kdg ada hri jgk baby mengeras tapi sat2 ja..

8 Balas

Betul...normal..dh brp week?..sbb kalau dh nak dekat due date lagi kerap mengeras..itu normal..just yg penting kena selalu pastikan baby gerak brp kali sehari.

4y ago

Oke baik..sbb lgpon nih ank first... Risau jgk laa.. Dgn musim pkp lg...klau dh sarat dok dgn mak snang laa jgk..

Sis week ke berapa. Usually week 36above normal jd mcm tu. Kalau awal dri 36, refer dr ye. Sb tkot pre mature contrction

4y ago

Okay, thanks sis

Sy 37w d1 mmg perut sllu mengeras. Tidur mlm mmg x lena . Hehe

4y ago

Btoi2... Kdg tuh dia mngeras smpai rasa skit tuh

Normal sis, sis dah weeks ke berapa?

4y ago

Ouh yka..oke2 risau jgk.. Skrng dh 35 weeks

Sya pun kdg bby mgeras da 36w

4y ago

Ouh...oke baik.. Sy 35weeks

berapa weeks?

4y ago

ok

Normal.

Normal