Naik biji biji

Nak tnya kalau naik biji mcm ni kenapa ye, apa perlu buat kalau naik mcm ni baby baru 25hari

Naik biji biji
6 Balas

Ruam susu atau peluh .. selalu cuci pipi depa lpas menyusukan baby.. pastu letak lotion.. sy pakai cetaphil ok.. tgk tt juai produk yg x da di farmasi seriau nak pakai kat baby.. biasa beli pastu naik lagi teruk… apa pun sentiasa pakai produk yg ada juai di farmasi..

Anak sy pun macam ni juga. Kena ruam susu. Lepas dua hari mcm tu dia surut sndiri.

sama ada ruam susu,ruam panas or anak allergic pada apa2..

Letak bedak agnesia merah cpt hlg tu

biarkan nanti surut sndri

2mo ago

ruam panas.