Biji merah2

Salam saya nak tanya kenapa naik biji merah2 mcm ni ye kat my baby .. ruam susu ke ? Mcm mana nak rawat .. ada tips tak nak lega

Biji merah2
4 Balas

Bby sy naik mcmni, sy ingt ruam susu.. Tp makin merebak. Jd sy bawa ke kk, dktr bg ubat sapu. Alhamdulillah makin kurang

kemungkinan ezema sbb ank sya naik mcm ni jgk.. sya sapu Veselin baby tu ja.. apa² pn sebelum tu awk kna p jmpa doc dlu

Boleh tanya doc sis. Saya pun tak pasti kalau ruam macam ni. Moga anak cepat sembuh

tny doktor