biji angin

Ibu ibu semua,pernah x ada baby yg ada mcm biji lembik kat belakang kepala dia..kalau bahasa kampung org panggil biji angin?

4 Balas

biji angin tu kena urut guna minyak angin bby.. klau x nni bby demam boleh kena sawan tau nenek sya yg bgitau.. urut dgn pelahan tekan sikit2 je..

biar je..lame2 die akan hilang sendiri sis.. kecuali klau biji tu btambah besar,kne bgitau doktor.

mcm mna cara bg hilang die ye.. sbp berlaku kat bby sye ga..

Pernah..saya biar je..takut nak picit