buka buku pink

kalau nak buka buku pink kat hospital swasta, kena bawa ape je ya?

3 Balas

Bawa diri & ic. Pergi kaunter bgtau terus nk doktor pakar mana & dia akan treat awak sampai bersalin (husband saya dah buat research dulu nk doctor mana so sampai sana terus decide). Tunggu turn, check up & consultation - kalau scan confirm nampak baby terus buka buku pink & dpt next appointment boleh pilih nk check up setiap hari apa. Saya di klinik Hospital Columbia

kalau boleh awak call klinik swasta tu sbelum pergi..nnti dorang akn bgitau..sbb lain tempat x sme..ade stenggah suruh bawak diri je, ade stenggah mntak sediakan fotostat ic suami isteri dan sijil nikah..haa better call dlu nk selamat

Saya cadangkan, puan call dulu hospital swasta yg berkenaan. Setiap hospital tak sama prosedur.