KENA TAHAN WAD

Nak tnya ibu2 s3mua klaw ibu hamil y ad kncing manis biasa lps berank kt hospital kena tahan berapa hari ea kt wad n berap helai pakai perlu dbawa..agak2 5 hari ke kna tahan wad..sbb sy ad kncing manis smp kna suntik isulin 1ari 4x Mohon info positif

2 Balas

Sy gdm on diet. Lpas branak kena tahan 1 mlm ja. Smua ok xd apa mslah. Tp baby kena than nicu. Sy boleh balik. Pkaian kat ward tu pkai yg hospital punya sis. Dorg akan sediakan pkaian utk salin stiap pagi. Jd bolehla tukar. Yg prlu cuma pkaian utk pkai msa balik. Bwak baju yg snang utk susukan ank. Sy bwak skirt ja utk kain bwah. Tdung sarung.

Ok sis